Discuz! Board's Archiver

anmi8djf 發表於 2013-5-30 19:26

Birther Battle bliver varm I Hawaii

Birther Battle bliver varm I Hawaii
Birther Battle bliver varm I Hawaii
Abercrombie, I første om-Kamera kommentarer på problemet, sagde, at han har sin justitsminister og statens Health Department direktør ser på hvilke juridiske muligheder kan de følge til at frigive mere certifikat for Obamas fødsel i 1961.
Så hurtigt som vi kan vi skal, Abercrombie udtalt. Dette er en transparent stat i forhold til vores kommunikation mod hinanden. Dette er Aloha stat. Vi omsorg for forskellige andre, vi være forsigtige med hinanden, Vi elskede,
Abercrombie sagde, at hans søgen efter at sætte problemet til resten er en Matter af standard, kaldte han hævder en Bagtalelse til formandens forældre og som Er det ikke at gøre med en politisk dagsorden,
Den Honolulu stjerne Annoncør rapporteret over den forløbne weekend:
Folk, der ikke falder for præsident Barack Obama blev født i Honolulu i 1961 har optrappet deres anmodninger om bevis for hans fødsel i denne måned,[url=http://www.sunglasskyoto.com/]レイバン[/url], i håb om at den nye guvernørvalget administration vil tilbyde mere info,
Staten Department of Health siger, at det har modtaget 27 anmodninger om oplysninger om Obamas fødselsattest i denne måned, afvejes mod 16 i november. Endte med at blive 16 anmodninger alene i den første halvdel af denne uge, men de fleste kom fra én person.
Som et resultat af 2008, Birthers, som tror Obama er født i Kenya og derfor ikke berettiget til at være lead designer, har bedt strategier fra staten om hans fødsel. Anmodningerne fortsatte trods Obamas lejr frigive en kopi af hans certifikat for levende fødsel og rapporter om Obamas fødsel bekendtgørelser i 1961 i Honolulu Star-Bulletin og The Honolulu marketingmedarbejder.
I en nylig ansættelse i New York Times, sagde Abercrombie, at han lover at Sørg Af fordømmelsen. Han komponere dreng, han kan tage stokke og sten,[url=http://oakley2013outlet.tumblr.com/]オークリー[/url], sagde han til den administrerende direktør. Men der er ingen grund på jorden til at tilbyde mindet om hans forældre fornærmet af mennesker, hvis motivation er udelukkende politisk,
Det Hvide Hus afviste at kommentere spørgsmålet til både Times og CNN.
The Chicago Tribune for nylig foreslået:
På Hawaii, Bestræbelserne på at udfordre Obamas fødested stadig byrde den lokale regering med endeløse anmodninger om yderligere dokumentation har Repræsentanter sagt. Abercrombie Som forløber republikanske Linda Lingle, I maj underskrev juridiske retningslinjer, der tillod staten at ignorere gentagne ubehagelige henvendelser.
Orly Taitz, Hvem er opstået en fed ansigt birther bevægelsen, distribueret til Tribune hendes side af historien.
Når man ser på den officielle anerkendelse af levende fødsel. Du behøver ikke finde den læge, hospital eller bank, Hun beskrev. Vi har bedt om at se især en, der stadig er forseglet,
Taitz signalerede hendes begejstring for selv at gå head-in-Head med Abercrombie over problemet i et nationalt Offentlig debat. Lad de amerikanske statsborgere beslutte, Hun henviste til.
Abercrombie fortalte Tribune: Hvad generer mig er, at nogle mennesker, der burde vide bedre at gøre en indsats for at bruge dette af politiske grunde, han supplerende, Måske er jeg den eneste i London, der kunne se dig lige i øjnene lige nu og fortælle dig, jeg var her, da den baby kom til at være,
Hvad de fleste mennesker på dette websted synes at fejle at indse, er, at Hawaiin statens lovgivning forhindrer staten i at frigive den lange form fødsel rekord. Et lovforslag til at konvertere dette bliver hashet om i staten lovgiver. også har Obamas fødested haft succes ved Hawaii og ved en føderal dommer og den form som Hawaii udgivelser er det lagt online for alle at se.
Desuden - Senator John McCane blev født i et langt væk nation, Compact land Panama, i en amerikansk militær hospital, mens hans far var placeret i Panama Canal Zone. Den Hawaiin Certificate of Birth det frigiver ligner den amerikanske stat Dept. Det virker ikke som ceratinty at de selv har en lang Form rekord af fødsler for ham. Pressen har deliberaltely forsøgt at tilsløre udstedelse af en lang form cert ved at insistere på at Hans rekord af fødsler er allerede blevet frigivet Problemet er ovre. Hvorfor skal du foregive, at der er nogen forskel mellem den lange form og den korte form?
Jeg tror, ​​et punkt for forveksling,[url=http://brandsunglassesonline.tumblr.com/]サングラス[/url], mens Hawaii har kun én officiel registrering af fødsler (som har titlen kvalificerende foranstaltninger af levende fødsel), at det spørgsmål til kundeemner, skal andre stater har lange og korte formular fødsel akkreditering. Værende fra Hawaii-øerne, jeg har kun kendskab til Hawaii én. Det betyder ikke liste lægen eller en medicinsk facilitet af fødsel, men det er statens bevis du kan præsentere til at bevise dit statsborgerskab for ting som at få et pas. Folk fra stater, der tilbyder en kort form, neo-officielle referat af fødsler og en lang form embedsmand må man forstå, at Hawaii system ikke virker på den måde. Af den måde, er hvad hensigten med den stat, der udsteder en ikke-officielle referat af fødsler?
Du er sikkert klar over, at mange birthers hævder, at for at være NBC du ønsker 2 borger forældre.
Det er ikke kun almindelig forkert, men ind i deres opfattelse Din søn eller datter af
Et egnet) to (Vision) Terrorister, der naturaliseret dette ville definitivt være aldeles berettiget, Forsikringsdækning barn
f) En ikke-Naturalised indvandrer (As to), født i USA, foretog undersøgelser i USA, tjente i det amerikanske militær og viede hele sit voksne liv til tjeneste for de fleste er 'udelukket' at være Formanden.
Bortset fra det faktum, at denne latterlige '2 forælder borgernes opfattelse kun opstod på grund af afsky for * nuværende * President, deres foragt for og tvivl om den følelse af deres medborgere aldrig ophører med at forbløffe mig.
Orly Taitz er fri til at gøre hvad der er nødvendigt for at tilfredsstille hendes behov for at finde ud af, men det er ironisk, at sådan en meget god kvinde ikke kan fatte den sværhedsgrad, at en sådan udbredt sammensværgelse ville kræve at selv være fjernstyre vellykket.
Penge alene kan ikke længere gøre det. En ven eller slægtning, Hvem ved hvor. Et selskab-medsammensvoren. Vil ikke tøve med at bringe denne ned bare for at gøre et navn til deres brug, og at blive berømt og rig til at starte.
Der var ingen sultne undersøgende journalister (Hvem længes efter at blive den næste Woodstein,), der har åbne nary en antydning af beviser til at rejse et alvorligt spørgsmål om fødslen af ​​Barack Hussein Obama, i de fleste tilfælde, har Alle varer været langt under selv bliver indicier.
Jeg spørger, hvad birthers ville være at sige nu, hvis John McCain var blevet valgt til præsident. Person, der er født i den tilstand af Hawaii den 4. august 1961, Denne information. så klart, at John McCain var En indfødt borger af jord, som krævet i artikel II i stofskiftet. John McCain kom til at være til amerikanske forældre i Panama Canal Zone den 29. august 1936. Et år efter blev lovgivning vedtaget at med tilbagevirkende kraft tildelt statsborgerskab til personer født i mindst én amerikansk forælder i Canal Zone, Hvilket ville komme med senator McCain, Selv Sandheden er, at senator Resident ved hans fødsel Så meget næste gang du ser en kofanger mærkat det. læser Need ikke bebrejde mig - jeg stemte for USA, Vær sikker på at lykønske føreren med at have stemt for Obama.
Related articles:

  
   [url=http://www.drgazsi.com/is-the-dosage-the-reason-you-arent-taking-fish-oil-here-is-our-solution/]http://www.drgazsi.com/is-the-dosage-the-reason-you-arent-taking-fish-oil-here-is-our-solution/[/url]
  
   [url=http://www.indianainjurylawyersblog.com/]http://www.indianainjurylawyersblog.com/[/url]
  
   [url=http://blog.lefigaro.fr/medias/2011/11/les-meilleures-campagnes-de-pu.html#comments]http://blog.lefigaro.fr/medias/2011/11/les-meilleures-campagnes-de-pu.html#comments[/url]

頁: [1]

Powered by Discuz! Archiver 7.0.0  © 2001-2009 Comsenz Inc.